Review Klaeny- Duurzaam schoonmaken

Het mooie weer komt eraan en dan kriebelt het bij mij altijd om het huis weer lekker van top tot teen schoon te maken, maar is het je wel eens opgevallen hoeveel plastic je eigenlijk gebruikt en hoeveel chemicaliën er in die schoonmaakmiddelen zit?!

Plastic, plastic en nog eens plastic, overal zie je plastic, alles is verpakt in plastic. En het probleem met die plastic is dat het zo goed als niet wordt verteerd en nog maar een klein deel wordt gerecycled en dat dus het meeste plastic achterblijft op onze planeet en in onze oceanen.

Gelukkig is er meer en meer bewustwording van dit steeds groter wordend probleem.

In mijn zoektocht naar duurzame schoonmaakproducten kwam ik uit bij Klaeny. Geen wegwerpflessen meer, geen milieubelastende grondstoffen meer maar navulbare flessen en die flessen worden ook nog eens gemaakt van 100% gerecycled plastic en een schoonmaakmiddel dat zo milieuvriendelijk mogelijk gemaakt wordt. Daarbij planten ze, samen met The Eden Reforestation Project Organization, https://edenprojects.org/ ,voor elke online bestelling een boom! Hoe gaaf is dat!

Ik mocht van Klaeny een aantal van hun producten testen en kreeg hun Starter Set toegestuurd!

Klaentabs

De Starter Set bevat de volgende producten:
– Klaeny Allesreiniger (1 fles met 2 tabs)
– Klaeny Badkamerreiniger (1 fles met 2 tabs)
– Klaeny Glasreiniger (1 fles met 2 tabs)

Hoe werkt het?!

Vul de flessen met kraanwater en doe de desbetreffende Klaentab erin. Let erop dat je de tab er niet in laat glijden maar gewoon erin duwt, dat zorgt ervoor dat de tab goed en volledig oplost.

Als de tab volledig is opgelost, draai de dop er dan niet direct op maar laat dan nog even staan, dit om overdruk in de flessen te voorkomen waardoor lekkage kan ontstaan (iets wat mij natuurlijk de 1e keer dus overkwam haha 😛 )

… het schoonmaken kan beginnen!

Mijn ervaring?

Ik vind het ideaal dat je schoonmaakmiddel klaar staat voor direct gebruik; geen voorbereiding meer maar gewoon direct kunnen beginnen.

Ook ben ik verrast over de kwaliteit van het product;
De flessen en het spuitsysteem ogen erg stevig, zijn van goede kwaliteit en zit er verder geen poespas aan, het oogt heerlijk clean.

Ik wist niet goed wat ik moest verwachten van het schoonmaak product zelf en ik moet zeggen; ze stellen niet teleur! Geen overheersende geur, maar een prettige frisse geur en schoonmaakmiddel dat gewoonweg z’n werk goed doet. Ik was dusdanig tevreden dat ik nog een aantal van hun producten (afwasmiddel, handzeep, wasmiddel en vaatwastabletten) zelf er nog bij heb besteld. Zegt genoeg toch??!

En wat is het een fijn idee dat deze manier van schoonmaken geen plastic afval meer creëert! Is de fles leeg? Dan vul je hem dus gewoon weer bij met water uit je eigen kraan en stop je er een nieuw klaentab in!

30% korting op duurzaam schoonmaken met Klaeny!

Klaeny was zo aardig om mij een kortingscode te geven die ik met jullie mag delen zodat je 30% korting krijgt op al hun producten!! Ik zal hem zeker gaan gebruiken 😀

Kortingscode: thepurplelife30

De website van Klaeny: https://klaeny.com/collections/shop

Ik daag je uit! Kijk eens naar de hoeveelheid plastic die je elke week weggegooid en kijk eens hoe je deze misschien wel op een hele makkelijker manier kunt veranderen…elke stap is er eentje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *