Dit recept is voor 6 wraps.

Ingrediënten:

125 gr tarwebloem
125 gr tarwemeel
150 ml lauwwarm water
1 theel bakpoeder
4 eetl olijfolie
Flinke snuf zeezout.

Doe alle droge ingrediënten in een kom en meng even goed door.

Voeg vervolgens de natte ingrediënten toe, meng alles weer even goed door. Doe wat bloem op het aanrecht en kneed het deeg hierop net zo lang totdat je een mooie egale bol hebt (plakt het deeg nog behoorlijk, voeg dan nog iets extra bloem toe!)

Draai van het deeg 6 balletjes en doe ze terug in de kom. Dek de kom af net een theedoek en laat 15 min rusten.

Zet een koekenpan op het vuur en laat heet worden. Rol ondertussen een balletje deeg uit, op een met bloem bestoven werkblad, tot een mooie ronde wrap. Wanneer de pan heet is, bak je de wraps om en om in 30-45 seconden gaar (ik houd meestal 45 sec aan). Herhaal dit met alle balletjes deeg totdat je 6 mooie wraps hebt.

Let op dat je de al gemaakte wraps afdekt met een theedoek, zodat ze mooi zacht blijven!

Eet smakelijk!

Als je dit recept hebt geprobeerd, laat dan even hieronder een berichtje achter en/of tag me op je social media (@thepurplelife.nl).

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *