Mijn man vraagt al heel erg lang of ik eens pindarotsjes wil proberen te maken en achteraf vraag ik me af waarom ik dit niet eerder heb geprobeerd! Hahaha
Dit was dusdanig makkelijk om te maken, dat onze 7 jarige zoon zelfs het meeste (onder begeleiding natuurlijk) heeft gedaan.
Voor 20 a 25 pindarotsjes
200 gr pure chocola
180 gr pinda’s
Doe de chocolade in een kom en laat deze au bain-marie smelten, wanneer alles gesmolten is haal je de chocola van het vuur.
Laat de chocola afkoelen zodat hij niet meer warm aanvoelt, voeg de pinda’s toe en roer goed door, totdat alle pinda’s goed onder de chocola zitten.
Bekleed een bakplaat met een siliconen bakmat of bakpapier.
Schep met een eetlepel kleine hoopjes van het pinda-chocola mengsel op de plaat en laat ze vervolgens uitharden in de koelkast.
Wanneer ze helemaal hard zijn, kun je ze vervolgens buiten de koelkast, in een afgesloten bakje bewaren.
Eet smakelijk!
Als je dit recept hebt geprobeerd, laat dan even hieronder een berichtje achter en/of tag me op je social media (@thepurplelife).